Think ETFs | VanEck

Think ETFs is overgenomen door de Amerikaanse assetmanager VanEck. U kent Think ETFs als Nederlandse aanbieder van degelijke, breed gespreide, scherp geprijsde ETFs: dat zal zo blijven. VanEck wil met Think ETFs een sterke positie in Europa vergaren. De combinatie van de proposities, waarbij de Think ETFs de basis van een portefeuille in kan vullen en de ETFs van VanEck kunnen fungeren als satellieten of accenten, creëren synergie. Of u nu een particuliere belegger bent of een exposure wilt opvullen in een professionele portefeuille: er bestaat een grote kans dat Think ETFs | VanEck een passende oplossing kan bieden.

Over VanEck

VanEck heeft altijd al verder gekeken dan de financiële markten om trends te signaleren die goede beleggingskansen bieden. We behoorden tot de eerste Amerikaanse vermogensbeheerders die beleggers toegang boden tot internationale markten. Dit vormt ook het fundament van onze ambitie om assetcategorieën en trends te volgen – zoals beleggen in goud in 1968, opkomende markten in 1993 en Exchange Traded Funds in 2006 – die hun stempel hebben gedrukt op de vermogensbeheersector.

Vandaag de dag biedt VanEck zowel passieve als actieve strategieën met sterke posities, ondersteund door goed doordachte beleggingsprocessen. De vermogensbeheerder biedt diensten van standaard beleggingen tot meer gespecialiseerde posities voor een optimale spreiding van belangen. Onze actief beheerde strategieën zijn gebaseerd op diepgaand bottom-up onderzoek en effectenselectie door portefeuillebeheerders met directe ervaring in de sectoren en regio's waarin ze investeren. Belegbaarheid, liquiditeit, diversiteit en transparantie zijn onontbeerlijk voor het besluitvormingsproces waarop de selectie van markten en indexen voor VanEck's passieve strategieën is gebaseerd.

Al sinds onze oprichting in 1955 staan de belangen van onze klanten centraal, in alle markten.

Handige links